Sözlü taciz iddiası: Sandalyede otururken bıçakladı

Muğla’nın Milas ilçesindeki olay, 2 Şubat’ta Cumhuriyet Caddesi Eskidemirciler Sokak’ta meydana geldi. Sandalyede kanlar içerisinde kalan kişiyi görenler, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde boynu ve göğsünden bıçaklandığı belirlenen kişinin hayatını kaybettiği anlaşıldı. Cesedin manav Halil İbrahim Mercan’a ait olduğu belirlendi.

EĞLENCE MEKANINDAN ÇIKMIŞ

Polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Halil İbrahim Mercan’ın cesedi, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. İşlemlerinin ardından ailesi tarafından teslim alınan Mercan’ın cenazesi, önceki gün Milas’ta toprağa verildi. Diğer yandan Mercan’ın ölü bulunduğu yere yaklaşık 500 metre mesafedeki bir eğlence mekanından saat 02.00 sıralarında çıkıp, sendeleyerek sandalyeye oturduğu tespit edildi.

Çalışmalarını sürdüren polis, Halil İbrahim Mercan’ın kamera görüntülerinden cinayete kurban gittiğini belirledi. Polis, bir kadının, saat 04.00 sıralarında yol üzerindeki bir kafeteryanın önündeki sandalyede oturan Mercan’ı bıçaklayıp, koşarak uzaklaştığını tespit etti. Kadının 17 yaşındaki Beyza Ö. olduğu belirlendi. Evinde suç aleti bıçakla yakalanan Beyza Ö., ifadesinde, Mercan’ı kendisine sözlü tacizde bulunması nedeniyle öldürdüğünü söyledi. Polisteki, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Beyza Ö., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)

Related Posts

British Airways’ten İsrail kararı

İngiliz hava yolu şirketi British Airways, İsrail’e uçuşlarını Temmuz sonuna kadar askıya aldı.

Erdoğan: 2026-2035 dönemini Aile ve Nüfus 10 Yılı ilan ediyoruz

Erdoğan: 2026-2035 dönemini Aile ve Nüfus 10 Yılı ilan ediyoruz

OceanGate kazasında yeni detay ortaya çıktı: CEO’nun eşinden tüyler ürpertici sözler!

Titan denizaltısı, 2023 yılında Titanik’in enkazını görmek isteyen 5 milyardere mezar oldu. Yaşanan kazanın ardından denizaltıyla ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. OceanGate şirketinin CEO’su Stockton Rush’ın eşi Wendy Rush’ın, denizin dibindeki patlamayı duyduğu kaydedildi.

PKK’nın feshi sonrası ilk MGK bildirisi: Tasfiye sürecinin her aşaması hassasiyetle takip edilecek

PKK’nın feshi sonrası ilk MGK bildirisi: Tasfiye sürecinin her aşaması hassasiyetle takip edilecek

AKP geri adım attı: Cumhurbaşkanı’na subayları ihraç etme yetkisi öngören madde, torba yasa teklifinden çıkarıldı

AKP geri adım attı: Cumhurbaşkanı’na subayları ihraç etme yetkisi öngören madde, torba yasa teklifinden çıkarıldı

Devlet Bahçeli’yi kızdıracak gelişme! AKP infaz düzenlemesini ilk o partiye gösterdi!

AKP Parti, infaz ile ilgili kanunda yapılacak düzenlemeler konusunda hazırladığı paketle ilgili TBMM’deki siyasi partilerle görüşmelere başladı. AKP ilk olarak DEM Partili yetkililerle bir araya gelerek, bilgi verdi, görüş ve önerilerini istedi.