Sivas’ta dehşet: Pompalı tüfekle kız arkadaşını ve kendini vurdu

Sivas’ta Bir Kişi, Tartışmanın Ardından Pompalı Tüfek ile Ateş Açarak Hem Kendisini Hem Kız Arkadaşını Yaraladı

Sivas’ta yaşanan olayda, 34 yaşındaki E.S., evde yaşadığı tartışmanın ardından pompalı tüfekle ateş açarak hem kendisini hem de 28 yaşındaki kız arkadaşı E.A.yı yaraladı.

Olay, Akdeğirmen Mahallesi Vali Konağı Sokak İl Özel İdaresi lojmanları B Blok 3’ncü katta bulunan bir dairede meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir sebeple çıkan tartışmanın büyümesi sonucunda E.S., pompalı tüfeğiyle kasığına ateş açtı. Bu sırada çıkan saçmalar E.A.’nın sağ bacağına da isabet etti.

Olayın ardından 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine yönlendirildi. Yaralanan E.S. ve E.A., ambulanslarla Numune Hastanesi ile Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Neyse ki, yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Related Posts

Böyle olur AKP’nin diyalog süreci: Tunceli’de PKK yöneticilerine anma

Terör örgütü PKK’nın kurucularından Ali Haydar Kaytan ve Rıza Altun için Tunceli’de yürüyüş ve anma programı düzenlendi. Anmaya DEM Parti ve DBP yöneticileri de katıldı.

Gazetecilik suç sayıldı… Muhabire ve CHP’li meclis üyesine ceza istendi

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı, gazeteci Polat ve meclis üyesi Gençtürk hakkında, “Konut dokunulmazlığını ihlal etme, kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirme ve yayma, özel hayatın gizliliği, iftira” suçlarını işledikleri gerekçesiyle cezalandırılmalarını talep etti.

Bursa’da tarih eser operasyonu: 3 kişi gözaltına alındı

Bursa’da çeşitli dönemlere ait tarihi eser niteliği taşıyan 222 sikke ile farklı boyutlarda 41 obje ele geçirildi, olaya ilişkin gözaltına alınan 3 şahıstan biri tutuklandı.

İYİ Parti’den MHP’nin kurucusu Türkeş’in gömütü için yasa teklifi: ‘Anıt mezar statüsü verilsin!’

İYİ Parti, Alparslan Türkeş’in gömütüne “anıt mezar” statüsü kazandırılması için Meclis’e yasa teklifi sunacak. İYİ Parti Aydın Milletvekili Ömer Karakaş, “Rahmetli başbuğumuzun kabri işgal altındadır, bu izole tavır büyük bir ihanettir” dedi.

ABD’de eski FBI Direktörü Comey, Trump’a suikast çağrısı yapmakla suçlanıyor

ABD’de eski FBI Direktörü Comey, Trump’a suikast çağrısı yapmakla suçlanıyor

Acun’a 2 milyar liralık borçlanma hakkı

Medya patronu, sunucu ve Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8’e SPK’dan iyi haber geldi. TV8’in 2 milyar liralık borçlanma aracı ihracı başvurusu onaylandı.