Şanlıurfa’da acil servis savaş alanına döndü: 5 yaralı

Şanlıurfa, iki grup arasında çıkan kavgada 3 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Hastanede karşılaşan yaralı yakınları arasında acil serviste ikinci kez çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi daha yaralandı. 5 kişinin yaralandığı kavga anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Alınan bilgiye göre Eyyübiye Mahallesi’nde iki grup arasında henüz bilinmeyen bir sebeple çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sonucu 3 kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan 3 yaralı, hastaneye kaldırıldı.

ACİL SERVİS SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Kavgada yaralanan 3 kişinin yakınları, olaydan haberdar olunca Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine akın etti.

Acil serviste karşılaşan yaralı yakınları arasında yaşanan sözlü tartışma, bu kez acil serviste bıçak ve yumruklu kavgaya dönüştü. Arbede sırasında 2 kişi bıçakla yaralanırken, tedavi için hastanede bulunan hasta ve yakınları panik ve korku yaşadı. Polisin müdahalesiyle kavga sonlandırılırken, her iki olayda yaralanan 5 kişi tedavi altına alındı. Hastane acil servisi girişinde güvenlik önlemleri artırıldı.

Bu arada acil serviste yaşanan tartışma ve ardından çıkan kavga anları cep telefonu ile kayda alındı. Hasta yakınlarının kaydettiği cep telefonu görüntülerinde tarafların uzun süre birbirine saldırdığı anlar yer aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Related Posts

Enflasyon gölgesinde seçim: Avustralya başbakanı iktidarı bırakmak istemiyor

Avustralya Başbakanı Albanese, yüksek enflasyon, yerli halkların temsil arayışı ve yakıt fiyatlarındaki zam tartışmalarının gölgesinde, seçmenlerden oy istiyor.

Aydın’a gök gürültülü sağanak yağış uyarısı

Aydın’da öğle saatlerinden itibaren etkili olması beklenen gök gürültülü sağanak yağış sebebiyle meteorolojiden sarı kod uyarısı yapıldı.

Erdoğan’dan ‘bant’ göndermeli İBB çıkışı… Özgür Özel’e yüklendi: ‘Partisini ahtapot gibi saran rüşvetçileri kahraman ilan ediyor’

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

Çinli taykonotlar Dünya’ya döndü

Çin, uzay istasyonundaki taykonot ekibi Dünya’ya döndü

İsrail, 2 Fransız heyetinin ülkeye girişine izin vermedi: Paris’ten Tel Aviv’e tepki

Fransa Dışişleri Bakanlığı, İsrail Büyükelçiliği’nin ülkeyi ziyaret etmek isteyen iki heyete izin vermemesine tepki gösterdi.

Özdağ “cumhurbaşkanına hakaret” davasında savunmasını verdi

“Cumhurbaşkanına hakaret” suçundan yargılandığı davada savunmasını veren Ümit Özdağ, bu suçlamayla ilgili düzenlemenin partisiz cumhurbaşkanını korumak için yapıldığını, şu an bir anlamı kalmadığını belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir