Park halindeki otomobil alev topuna döndü

Gece geç saatlerde merkez Yenimahalle 26213 Sokak’ta gerçekleşen olayda Cihan Kizir’e ait bir araçta bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Mahalle sakinleri tarafından fark edilen yangın hızla yayıldı ve aracın bagaj kısmından başlayan yangın, otomobili alev topuna dönüştürdü.

112 acil çağrı merkezine yapılan ihbar üzerine Adıyaman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri hızlı bir şekilde olay yerine ulaştı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, araçtaki yangının çıkış sebebini araştırmak için detaylı bir çalışma yaptı.

Kizir olayla ilgili yaptığı açıklamada, “Arabadan bağırma sesleri duydum ve dışarı çıktığımda araç alevler içindeydi. Aracın arka kısmında alevler vardı. Hemen polis ve itfaiyeyi aradık ve yangın söndürüldü” dedi.

Polis ekipleri olayı inceledi ve aracın kundaklanıp kundaklanmadığını belirlemek için çalışmalarına devam ettiler. Kizir, “Araba tamamen kullanılamaz hale geldi, umarım sorumlular bulunur” şeklinde konuştu.

Related Posts

Katil İsrail Gazze’de yine yardım bekleyenleri hedef aldı: 20 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail ordusunun, Gazze Şeridi’nin farklı noktalarında insani yardım almak için bekleyen Filistinli sivillere doğrudan ateş açması sonucu, en az 20 kişi hayatını kaybetti, yüzlerce kişi yaralandı.

Duvarın arasından 150 milyon TL çıktı

Yaşlı bir adamın ölümü sonrası evinde yapılan incelemeler, tarihe geçecek bir keşfe sahne oldu. Hayatını mütevazı bir şekilde sürdüren yaşlı adamın yıllar boyunca biriktirdiği nadir altın para koleksiyonu, bir duvarın arkasına gizlenmiş şekilde bulundu.

TBMM’de bu hafta Anayasa Komisyonu’nun başkanı belli olacak

TBMM’de bu hafta ihtisas komisyonlarının başkan, başkanvekili, sözcü ve katip üyeleri seçilecek.

Karısını öldürdü, kendisini kilitlediği evde intihar etti

Bursa’nın İnegöl ilçesinde Murat Canbolat, tartıştığı eşi Hatice Canbolat’ı silahla öldürdükten sonra intihar etti.

Rusya ile Ukrayna arasında yeni takas

Rusya ile Ukrayna arasında ağır hasta ve yaralı esir askerlerin takasının gerçekleştirildiği bildirildi.

Trump’tan yeni açıklama: İran’a anlaşma için çok fırsat verdik

Trump, “Sonraki saldırılar çok daha kötü olacak, anlaşma yapılmalı” ifadesini kullandı.