Modi: Çiftçilerin çıkarlarından taviz yok

HİNDİSTAN Başbakanı Narendra Modi, çiftçilerin çıkarlarından taviz vermeyeceklerini ve bunun için ‘kişisel bir bedel ödemeye hazır olduğunu’ bildirdi.

Hindistan Başbakanı Narendra Modi, ABD’nin tarifelerinin yürürlüğe girmesinin ardından katıldığı bir etkinlikte açıklamada bulundu. Modi, ABD’nin tarife adımı karşısında çiftçilerin, hayvancılıkla uğraşanların ve balıkçıların çıkarlarından taviz vermeyeceklerini kaydetti. Modi, “Bunun için kişisel olarak bedel ödeyeceğimi biliyorum ancak buna hazırım” ifadelerini kullandı.

Related Posts

Bartın’da Anız Yangını Kontrol Altına Alındı

Muratbey köyündeki anız yangını, rüzgarın etkisiyle yayıldı ama ekipler tarafından söndürüldü.

Fidan Suriye’de Eş-Şara ile Görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suriye Devlet Başkanı Eş-Şara ile ikili iş birliğini değerlendirdi.

Kayseri’ye 3 Yeni Ambulans Tahsis Edildi

Kayseri, 3 yeni ambulans aldı. İl Sağlık Müdürü Erşan, acil hizmetlerin güçlendiğini bildirdi.

Samsunspor Sezona Hazır

Kaptan Zeki Yavru, lige iki gün kala iyi bir başlangıç hedeflediklerini belirtti.

Bayburt’ta Mezarlık Temizlik Çalışmaları

Bayburt Belediyesi, mezarlık ve türbelerde temizlik ve düzenleme çalışmaları sürdürüyor.

Nihat Kahveci, Fenerbahçe maçından sonra çıldırdı: Hangi depoda bekliyor

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Feyenoord’a 2-1 mağlup olduğu maç sonrası Nihat Kahveci, duruma tepki gösterdi. Maçın ardından Kontraspor YouTube kanalında değerlendirmelerde bulunan Kahveci, Fenerbahçe’nin tek yeni transferi Brown’la maça başlamasını eleştirdi. Asensio’nun neden maçta olmadığını sorgulayan Kahveci, Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ne girme şansını ve bu durumun taraftar üzerindeki etkisini vurguladı.