Manisa FK, Dino Arslanagic ile yolları ayırdı

Manisa Futbol Kulübü, Dino Arslanagic İle Yollarını Ayırdı

Manisa Futbol Kulübü, yeni sezon öncesi Afyonkarahisar’da çalışmalarını sürdürürken Belçikalı stoper Dino Arslanagic ile yollarını ayırdı. Kulüpten yapılan resmi açıklamada, oyuncu ile karşılıklı anlaşarak ayrılık kararı aldıklarını duyurdu.

Geçen sezon devre arasında Avustralya’nın Macarthur takımından transfer olan 32 yaşındaki tecrübeli futbolcu, Manisa Futbol Kulübü formasıyla 16 lig maçına çıktı. Daha önce Göztepe takımında da oynayan Arslanagic, Manisa ekibinde toplam 1365 dakika sahada yer aldı.

Kulüp yetkilileri, Dino Arslanagic’e kulübe verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, oyuncuya bundan sonraki kariyerinde başarılar dilediklerini belirtti.

Related Posts

Canpolat, Devteyşti Mahallesi’nde Esnafla Buluştu

Başkan Canpolat, Devteyşti Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek talepleri dinledi.

Ayşe Tokyaz cinayetinde yeni gelişme

İstanbul’da eski polis memuru sevgilisi Cemil Koç tarafından öldürülen ve cesedi bir valizin içinde yol kenarına bırakılan Ayşe Tokyaz’ın ölümüne ilişkin soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.

Yeni Papa Leo XIV. ilk mücizesini ilan etti

Papa XIV. Leo, bir doktorun duasıyla hayata dönen bir bebeği görev süresinin ilk mucizesi olarak tanıdı. 2007’de kalpsiz doğan Tyquan Hall’ın mucizevi iyileşmesi, 19. yüzyılda ölen İspanyol rahip Valera Parra’nın azizlik yolunu açtı.

Türkiye’nin tahıl ambarında alarmı

Konya Ovası’nda hububat hasadının sonuna yaklaşırken, yaşanan kuraklık ve zirai don olayları nedeniyle rekoltede düşüş bekleniyor.

Suriye’de son durum | İçişleri Bakanlığı Sözcüsü açıkladı; hükûmet güçleri, Süveyda’ya konuşlanmaya başladı

Suriye’de son durum | İçişleri Bakanlığı Sözcüsü açıkladı; hükûmet güçleri, Süveyda’ya konuşlanmaya başladı

İsrail’e laf çok, icraat yok! Türkiye imzayı atmadı

Uluslararası Adalet Divanı’nda (UAD) savaş suçları sebebiyle yargılanan İsrail, Gazze’ye saldırılarına devam ederken Ankara’nın Tel Aviv’e karşı “sözde kalan” eleştirileri tartışma konusu oldu. Cumhuriyet’in haberine göre, Güney Afrika Cumhuriyeti …