Konyalıların kandiline protokolden tebrik

Konyalıların Regaip Kandili Coşkusu Sultan Selim Camii’nde Kutlandı

KONYA (İGFA) – Konya Valisi İbrahim Akın ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Sultan Selim Camii’nde Konyalıların Regaip Kandili coşkusuna ortak oldu.

Başkan Altay, Konyalılarla birlikte rahmet ve bereket kapılarının sonuna kadar açıldığı müstesna bir geceyi ihya etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. “Sayın Valimizle birlikte Sultan Selim Camii’nde hemşehrilerimizle buluşarak dualarımızı birlikte semaya yükseltmenin hazzını yaşadık. Birlik ve beraberlik içerisinde böylesine özel günleri ihya etmek kardeşlik bağlarını daha da güçlendiriyor. Üç ayların müjdecisi Regaip Kandili’nin başta tüm dünya ve insanlığa için barış, huzur ve esenlik getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Related Posts

Ünlü deprem uzmanı 80 kişinin kanserden öldüğü ili hatırlattı: Sebebi radyoaktivite mi?

Emekli Jeolog Prof. Dr. Osman Bektaş, Trabzon’da 2017 yılında 80 kişinin kanser nedeniyle öldüğünü hatırlatarak, bölgenin Kuzey Amerika’daki jeolojik yapıya benzediğini, bölgede her yıl 20 bin kadar insanın doğal radyoaktividen kansere yakalandığına dikkat çekti.

Tamire bırakılan otomobille hırsızlığa gittiler

Adana’da müzisyen Cem A.’nın (32) 1’inci kattaki dairesine balkona seyyar merdiven dayayıp girerek 25 gram altın ve 1500 dolar çalan Mustafa Ö. (29) ile Fettah Kaan Y. (27), polis tarafından yakalandı. Çalıştıkları tamirhaneye bırakılan otomobille hırsızlığa gittiklerini itiraf eden şüpheliler, tutuklandı.

FETÖ’yü öven AKP’li isim Atatürk’ten rahatsız oldu

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde, CHP’li Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe’nin İBB’ye yönelik operasyonlar kapsamında tutuklanmasının ardından AKP’li Eray Karadeniz belediye başkanvekili seçilmişti. AKP’li Karadeniz’in belediyedeki toplantı odasında bulunan Atatürk fotoğrafını kaldırttığı ortaya çıktı.

Tarihi kule 230 bin TL’ye satışta

Geçmişte Federal Almanya Cumhuriyeti ile Doğu Almanya’yı ayıran çizgide yer alan gözetleme kulesi, 5 bin euroya (yaklaşık 230 bin TL) açık artırmaya çıkarıldı.

Bodrum’daki 100 bin turistten köylere ziyaret

Muğla’nın turistik ilçesi Bodrum, yalnızca deniziyle değil eşsiz doğası ve köyleriyle de turistlerin ilgisini çekiyor. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Bodrum Bölge Temsil Kurulu Başkanı Mustafa Demir, “Başta safari turları olmak üzere bağ, bisiklet ve doğada yürüyüş gibi alternatif turlar ile sezonda 100 bin turist, Bodrum’un doğası ve köyleriyle buluşuyor” dedi.

Son Dakika… İktidarın kamu işçisine ikinci zam teklifi belli oldu!

Son dakika haberi… İktidar, kamu işçisine ikinci zam teklifini ilk 6 ay için yüzde 17, ikinci altı ay için yüzde 10 olarak açıkladı.