İETT’den Volkan Konak’a vefa: Nostaljik tramvayda ‘Kuzeyin Oğlu’nun ezgileri yankılandı

DUYGUSAL ANLAR YAŞATTI

Volkan Konak’ın anısını yaşatmak amacıyla hayata geçirilen bu uygulama, hem İstanbullular hem de ziyaretçiler tarafından büyük ilgiyle karşılanıyor. Cadde boyunca ilerleyen tramvaydan yükselen Volkan Konak şarkıları, dinleyenlere duygusal anlar yaşatıyor.

Öte yandan İETT, Volkan Konak’a özel olarak tasarlanan bir otobüsü de hizmete sundu. EL2 Emirgan – 4. Levent Metro hattında 15 gün boyunca sefer yapacak olan özel tasarımlı otobüs, sanatçının kültürel mirasına saygı duruşu niteliği taşıyor.

İETT, bu anlamlı uygulamayla, Karadeniz’in güçlü sesi ‘Kuzeyin Oğlu’ Volkan Konak’ı İstanbul’un simge noktalarında yaşatmayı sürdürüyor.

Related Posts

TBMM’de bu hafta Anayasa Komisyonu’nun başkanı belli olacak

TBMM’de bu hafta ihtisas komisyonlarının başkan, başkanvekili, sözcü ve katip üyeleri seçilecek.

Karısını öldürdü, kendisini kilitlediği evde intihar etti

Bursa’nın İnegöl ilçesinde Murat Canbolat, tartıştığı eşi Hatice Canbolat’ı silahla öldürdükten sonra intihar etti.

Rusya ile Ukrayna arasında yeni takas

Rusya ile Ukrayna arasında ağır hasta ve yaralı esir askerlerin takasının gerçekleştirildiği bildirildi.

Trump’tan yeni açıklama: İran’a anlaşma için çok fırsat verdik

Trump, “Sonraki saldırılar çok daha kötü olacak, anlaşma yapılmalı” ifadesini kullandı.

Yabancı çobanlar geliyor: Çalışma izni başvuruları başladı

Türkiye’de hayvancılık sektöründe yerli iş gücünün yetersiz kaldığı durumlarda istihdam edilmek üzere deneyimli yabancı çobanlara yönelik çalışma izni başvuruları, dün itibarıyla alınmaya başlandı.

İsrail’in İran’a saldırısının ardından Yankı Bağcıoğlu’ndan dikkat çeken açıklama: ‘Türkiye’nin yıllardır ihmal edilen…’

CHP’nin Milli Savunma Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, İsrail’in İran’a saldırısının ardından yaptığı açıklamada, hava savunma sistemlerine ilişkin uyarılarda bulundu.