Elazığ’da kaçak avlanan 700 kilogram balık ele geçirildi

Elazığ’da Kaçak Sazan Operasyonu

Elazığ’da İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile jandarma ekipleri iş birliği yaparak Keban baraj gölünde denetimler gerçekleştirdi. Yapılan denetimlerde, Yenikapı köyünde bir araçta yüklü ve nakil edilmeye bekleyen kaçak balıklar tespit edildi.

Yapılan aramalarda aracın içinde yaklaşık 700 kilogram kaçak avlandığı belirlenen sazan balıkları ele geçirildi. Ekipler, araçta bulunan bir kişiye idari işlem uygularken, kaçak balıklara el koydu. Denetimlerin devam edeceği bildirildi.

Related Posts

Özgür Özel’e yumruklu saldırıda yeni ayrıntılar… ‘Makam aracı otoparka alınmadı’ iddiası!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’e yönelik yumruklu saldırı ile ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre, CHP lideri Özgür Özel’in makam aracı kapalı otoparka alınmadı. Özel bu sebeple aracına ulaşmak için yürüyerek dışarı çıktı.

CHP’den saat 21.00’e çağrı: ‘Özgür Özel’i Ankara’da genel merkezimizde karşılayacağız’

Sırrı Süreyya Önder için AKM’deki törene katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, tören çıkışı saldırıya uğradı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Özgür Özel’e yönelik saldırı hakkında soruşturma başlattı. CHP Gençlik Kolları, Özel’i saat 21.00’de Ankara’daki genel merkez binasında karşılama çağrısı yaptı.

Selçuk Bayraktar: “Bizler asla durmayacağız”

Baykar Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, “Bir kez daha ilan ediyoruz; bizler asla durmayacağız. Gökyüzünü vatan bilenlerle birlikte daha da yükseğe, daha da ileriye gideceğiz.” dedi.

CHP’li Sav’dan CHP lideri Özel’e ‘geçmiş olsun’

Eski CHP Genel Sekreteri Önder Sav, saldırıya uğrayan CHP lideri Özgür Özel’e yönelik “geçmiş olsun” mesajı yayımladı.

Çakar kullanan sürücüye rekor ceza

Kayseri’de uygunsuz şekilde çakar kullandığı tespit edilen aracın sürücüsüne 276 bin 344 TL ceza uygulanırken, ehliyetine de 1 ay süreyle el konuldu.

Köy çöplüğünde yangın paniği

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde köy çöplüğünde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir