Bolu’da Otel Yangını Davasında Tutuklamalar

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde Otel Yangınında Tutuklananlar Sayısı 19’a Yükseldi

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde geçtiğimiz günlerde meydana gelen ve 78 kişinin hayatını kaybettiği otel yangını ile ilgili soruşturma devam ediyor. Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener, İtfaiye Müdür Vekili Kenan Coşkun, Gazelle Otel Genel Müdürü Ahmet Demir ve itfaiye personeli İrfan Acar tutuklandı ve tutuklu sayısı 19’a yükseldi.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Grand Kartal Otel’de çıkan yangın ile ilgili detaylar araştırılıyor. İl Jandarma Komutanlığındaki işlemlerin ardından Bolu Adliyesi’ne gönderilen şüphelilerin savcılık sorguları tamamlandı.

İç mimar A.B. sorgusunun ardından serbest bırakılırken, Bolu 2. Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilen Gülener, Coşkun ve Acar tutuklandı. Ayrıca savcılık sorgusunun ardından tutuklanma kararı verilen Gazelle Otel Genel Müdürü Ahmet Demir’in tutuklanması da gerçekleşti.

Şu ana kadar tutuklananların sayısı 19’a yükselirken, Gazelle Otel’in geçici süreyle kapatılmasına karar verildiği bildirildi. Daha önce gözaltına alınan Grand Kartal Otel’in sahibi Halit Ergül, şirketin genel müdürü Emir Aras ve otel müdürü Zeki Yılmaz da aralarında bulunduğu 15 zanlı tutuklanmış, 6 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Related Posts

Resmî Gazete’de bugün (25 Ağustos 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (25 Ağustos 2025 Resmî Gazete kararları)

Çin’de yapımı süren köprüde ölümcül hata! 12 ölü, 4 kişi aranıyor: Çelik halat koptu

Çin’in kuzeybatısındaki Qinghai eyaletinde nehrin üzerinde yapımı devam eden 1,6 kilometre uzunluğundaki demir yolu köprüsü çöktü. Çökme sonucu 12 işçinin hayatını kaybettiği, 4 işçinin ise kaybolduğu bildirildi. Yetkililer, 16 işçinin 55 metre …

İzmir’i birbirine katan sürücüye para cezası

İzmir Konak’ta Karantina Alt Geçidi’ni kapatan düğün konvoyundaki sürücüye 2 bin 979 lira para cezası uygulandı.

Eski MKE Başkanı casusluk suçlaması ile gözaltında

Makine ve Kimya Endüstrisi’nin (MKE) eski yönetim kurulu başkanı Avukat İsmet Sayhan, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Sayhan hakkında hem “örgüt üyeliği” hem de “casusluk” suçlamaları yöneltiliyor.

Aykut Kocaman ile buluşan Baroni gözyaşlarını tutamadı! Yanına o formayla gitti

Fenerbahçe’nin eski futbolcularından Cristian Baroni, eski hocası Aykut Kocaman ile bir araya geldi. Aykut Kocaman ile karşılaştığı esnada duygusal anlar yaşayan Baroni’nin eski hocasının ismini yazdığı formayı giymesi dikkatlerden kaçmadı.

Şemdinli’de Yangın Kontrol Altına Alındı

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde ağaçlık alanda çıkan yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.