Bakanlıktan Prof. Dr. Salih Zoroğlu raporu: Hayvanlara verilen maddeyi çocuklarda kullandı

Prof. Dr. Salih Zoroğlu Hakkında Şok İddialar!

Prof. Dr. Salih Zoroğlu, hastası olan çocukları uyuşturucu ilaç (ketamin) ve telkinlerle manipüle ederek ailelerini cinsel istismarla suçladığı iddiasıyla tutuklandı. Sağlık Bakanlığı müfettişlerinin hazırladığı rapora göre Zoroğlu’nun 515 kayıtsız hastası bulunuyor ve hayvanlara verilen ilacı çocuklar üzerinde kullandığı tespit edildi.

Kayıtsız Hastaların Sayısı Artıyor!

Bakanlık müfettişlerinin hazırladığı rapor BirGün gazetesinde yayınlandı. Rapora göre Zoroğlu, 2020-2023 yılları arasında 16 bin 149 ilaç yazdı, bunlardan 681’i İstanbul dışından temin edildi ve 978 hasta 18 yaş altındaydı. Muayene kaydı olmayan toplam 515 hasta tespit edildi ve bu durumla ilgili ayrıntılı bir inceleme yapılması gerektiği belirtildi.

Sağlık Bakanlığı müfettişleri, çocuk hastalara yazılan tıbbi açıdan uygun olmayan reçetelerin sayısının arttığını belirtirken, “Adı geçen hekimin 18 yaş altındaki çocuk hastalara yazılması tıbbi olarak uygun olmayan çok sayıda reçete düzenlediği görülmüştür” ifadesine yer verildi.

Ketamin Veterinerden Alındı!

Sağlık Bakanlığı müfettişlerinin raporuna göre, Zoroğlu ketamin ilacını veterinerlerden alarak çocuklara veriyordu. Ketamin, insanlarda %5, hayvanlarda ise %10 oranında bulunur. Müfettişler, Zoroğlu’nun etik dışı yöntemler kullandığını belirterek, çocuklara cinsel istismar anıları implant etmeye çalıştığını vurguladılar.

Savcılığın yaptığı araştırmalar sonucunda, Zoroğlu’nun ketamini illegal yollardan temin ettiği ve sulandırarak gizlemeye çalıştığı ortaya çıktı. Bu şok iddialar hakkında soruşturma sürüyor.

(YAZININ TAMAMI)

(ALINTI)

Related Posts

Cemil Tugay küplere bindi: Bu hadsizliği gösteremezsin

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, düzenlediği basın toplantısında “Bu sendika neden başka belediyelerde böyle aslan kaplan değil? Biz sizin dostunuz, mücadelenizi doğru kişilere doğru yapın. Bizim sayemizde örgütlendiniz. Bunu nasıl istismar eder, bu haksızlığı nasıl yaparsınız?” diye konuştu.

1.2 milyonluk rektör hacca gitti

Karabük Üniversitesi’nde aylık 1 milyon 200 bin TL maaş aldığı iddia edilen Rektör Fatih Kırışık, hacca gitti. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın; bakanlar, üst düzey bürokratlar ve devlet büyüklerine ayırdığı VIP kontenjandan Rektör Kırışık da yararlandı ve hac vazifesi için Suudi Arabistan’ın Mekke şehrine uçtu.

Örtülü af’ta ilk adım tamam: Covid yok

TBMM Adalet komisyonunda yeni yargı paketi dün sabaha karşı kabul edildi. İnfaz düzenlemesi salı günü Genel Kurulu’a gelecek.

İBB’ye yönelik 5. dalga operasyona EMEP’ten tepki: Erdoğan kimin için ne söylüyorsa kendisi onun bin katını yapıyor, ahtapot sarayda!

İBB’ye yönelik 5. dalga operasyona EMEP’ten tepki: Erdoğan kimin için ne söylüyorsa kendisi onun bin katını yapıyor, ahtapot sarayda!

Aile hekimine kabusu yaşattı, serbest bırakıldı

Kocaeli’de aile sağlığı merkezinde görevli bir doktor, evlilik için kan talebinde bulunan bir kişi tarafından darbedildi.

Mahkeme, Ayşe Barım’ın sağlık durumuna ilişkin sağlık raporu alınmasını kararlaştırdı

İstanbul 26. Ağır Ceza Mahkemesi, Gezi Parkı protestolarına ilişkin hakkında dava açılan menajer Ayşe Barım’ın tam teşekküllü hastaneye sevk edilerek, sağlık durumu bakımından cezaevinde kalmasında sakınca olup olmadığına ilişkin rapor alınmasını kararlaştırdı.