Aydın’dan çalınan hayvanlar Kayseri’de bulundu

Hayvan Hırsızlığı Şüphelisi Tutuklandı – Çine Haberleri

Çine ilçesi Kasar Mahallesi’nde meydana gelen olayda, M.E.A. adlı şahsın kaybettiği 2 büyükbaş hayvanın çalındığı şüphesiyle ilgili detaylar netlik kazanmaya başladı. Çine İlçe Jandarma Komutanlığı, tel çitlerle çevrili araziden çalınan hayvanlar için harekete geçti.

Yapılan kapsamlı araştırma sonucunda, 18 Aralık 2024 tarihinde hayvan hırsızlığı suçundan tutuklanan A.Y. (31) isimli şahsın çalıntı hayvanların sahibi olduğu belirlendi. A.Y.’nin çaldığı büyükbaş hayvanları, Çine ilçesinden bir kişiye satmış olduğu ortaya çıktı. Yapılan inceleme sonucunda, çalıntı hayvanların farklı illere, Aydın, Aksaray ve Kayseri gibi yerlere satıldığı tespit edildi.

Ancak, şanssız hayvanlar, Kayseri İl Jandarma Komutanlığı koordinasyonunda canlı bir şekilde bulunarak güvenli bir şekilde sahiplerine teslim edildi. Olayla ilgili adli süreç devam etmektedir ve sorumlular hak ettikleri cezayı alacaklardır.

Haber Kaynağı: www.cinehaberleri.com

Related Posts

Holding patronu iş insanını bacağından vurdular

İzmir’in Çeşme ilçesi Alaçatı Hacı Memiş Mahallesi’nde bir kafede oturan iş insanı Fatih Fil, kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Bacağından yaralanan Fil’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Dünya’dan 9 kat büyük bir gezegen keşfedildi

İnsanlık yüzyıllardır evrende yalnız olup olmadığını sorgularken, Çinli bilim insanlarının yaptığı yeni bir keşif bu soruya umut verici bir yanıt sundu. Pekin Bilimler Akademisi’nden araştırmacılar, yaklaşık 2.400 ışık yılı uzaklıkta, biyolojik yaşam için elverişli olabilecek ‘süper Dünya’ kategorisinde bir gezegen keşfetti: Kepler-725c.

Kurtulmuş yeniden Meclis Başkanı

TBMM dün başkanlık seçimi için toplandı. AK Parti İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş, üçüncü tur oylamada, 329 oy alarak yeniden TBMM Başkanı seçildi. Kurtulmuş teşekkür konuşmasında Terörsüz Türkiye ve yeni Anayasa mesajı verdi: Terörsüz Türkiye meselesinin en acil konu olduğu konusunda hemfikiriz. Gelecek nesillere karşı sorumluluğumuz Cumhuriyetimizin ikinci asrını sivil bir anayasayla taçlandırmak.

Trabzon’da göle dönen yolda yatak sefası: Görenler gözlerine inanamadı

Trabzon’da etkili sağanak, cadde ve sokakları göle çevirdi. Karadeniz Sahil Yolu’nda araçlar suya gömülürken, sürücüler zor anlar yaşadı. Bir vatandaşın yatağın üzerinde suya açılması ise dikkat çekti. O anlar kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

Macaristan Başbakanı Orban: Brüksel, Ukrayna’nın çatışmayı sürdürmesi gerektiğine karar verdi

Macaristan Başbakanı Viktor Orban yayımlanan bir video mesajında, Brüksel’in Ukrayna’nın çatışmayı sürdürmesi gerektiğine karar verdiğini söyledi.

İYİ Parti’nin bayramlaşma programı belli oldu: 2 parti listede yok!

İYİ Parti’nin kurban bayramı için yapacağı parti ziyaretlerinin takvimi belli oldu. İYİ Parti, AKP ile bayramlaşacak. Listede DEM Parti ve MHP ise yer almayacak.