Acısını unutmak için her gün aynı içeceği içti: 1 ay sonra hayatını kaybetti

Taylandlı Adam, Tek Lokma Yemeden Sadece Bira İçerek Hayatını Kaybetti

Tayland’ın Rayong kentinde yaşayan 44 yaşındaki Thaweesak Namwongsa, bir ay boyunca tek lokma yemek bile yemeden sadece bira içerek hayatını kaybetti. Boşanmış bir baba olan Namwongsa’nın cansız bedeni, kendisiyle birlikte yaşayan 16 yaşındaki oğlu tarafından bulundu.

YEMEK YEMEYİ REDDEDİP SADECE BİRA İÇTİ

Yerel kaynaklara göre Namwongsa, son bir ay içinde hiçbir katı gıda tüketmedi; yalnızca bira içerek yaşadı. Oğlu her gün sıcak yemekler hazırladığını söylese de babası, bunları yemeyi net bir şekilde reddetti.

Trajik olay, genç çocuğun okuldan eve döndüğünde babasını bilinci kapalı halde bulmasıyla ortaya çıktı. Genç, durumu hemen yetkililere bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Namwongsa’nın nöbet geçirdikten sonra yaşamını yitirdiğini belirtti.

ŞİŞELERDEN YATAĞINA YOL YAPMIŞ

Sağlık görevlileri, adamın yatak odasında 100’den fazla boş bira şişesi buldu. Şişeler öyle bir düzende dizilmişti ki odada sadece yataktan kalkıp tekrar dönmeye yetecek kadar dar geçiş yolları bırakılmıştı.

Yetkililer, otopsi işlemlerinin bu hafta içinde yapılacağını açıkladı. Ancak ilk değerlendirmelere göre aşırı alkol tüketiminin ölümde önemli rol oynadığı düşünülüyor. Namwongsa’nın boşandıktan sonra alkol alışkanlığı geliştirdiği ve giderek kendini toplumdan izole ettiği bildirildi.

Related Posts

MSB duyurdu: İskenderun’da iki askerimiz şehit oldu

Hatay’ın İskenderun ilçesinde görevli yedi asker, yüksek ateş şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Yapılan müdahalelere rağmen iki asker kurtarılamayarak şehit oldu. Milli Savunma Bakanlığı, diğer beş askerin sağlık durumunun iyi olduğunu ve tedavilerinin sürdüğünü bildirdi.

Antalya-Alanya Otoyolu: İki buçuk saat süren yol 36 dakikaya inecek

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya-Alanya Otoyolu Temel Atma ve Şehir Merkezindeki Kavşakların Açılış Töreni’nde yaptığı konuşmada, yatırımların Türkiye’nin kalkınma vizyonunu desteklediğini belirterek, projelerin önemini vurguladı.

Antalya Belediyesi soruşturmasında iki tutuklama talebi

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Genel Sekreter Yardımcısı ile Şube Müdürüne tutuklama istendi.

38 il kavruldu, rekor Kurtalan’da

Afrika sıcakları bunaltmaya devam ediyor. Dün 38 ilde sıcaklık ilçelere göre 40 derecenin üstüne çıktı. Rekor 49.1 derece ile Siirt’in Kurtalan ilçesinde.

Bodrum FK, 9 Kiralık Oyuncuyu Yeniden Kadrosuna Aldı

Bodrum FK, Düzce’de yeni sezona hazırlık yaparken, 9 kiralık oyuncuyu kadrosuna kattı.

Bursa’da Halı Hırsızlığı

Yıldırım’da halı, bir kadın tarafından çalındı; güvenlik kamerasına yansıdı.