ÇOMÜ Yangınla İlgili Açıklama Yaptı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörlüğü, kentte tarım arazisinde başlayıp ormanlık alana sıçrayan yangında, Terzioğlu Yerleşkesi’nde herhangi bir hasar meydana gelmediğini bildirdi.

Rektörlükten yapılan yazılı açıklamada, Çanakkale genelinde etkili olan orman yangınlarıyla ilgili olarak, sosyal medya platformlarında yerleşkeyle ilgili çeşitli asılsız iddialar yayıldığının tespit edildiği belirtildi.

Yangının başladığı ilk andan itibaren durumun titizlikle takip edildiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Üniversitemiz yönetimi olarak, Terzioğlu Yerleşkesi’nde yer alan tüm binalarımızın yangından etkilenmediğini ve herhangi bir hasar meydana gelmediğini büyük bir açıklıkla duyururuz. Yangın, yerleşkemizin çevresinde kontrol altına alınmış olup, şu an itibarıyla kampüs içerisinde can ve mal güvenliğini tehdit eden herhangi bir tehlike bulunmamaktadır. Yangının yerleşkemize yaklaşma ihtimaline karşı, gerekli tüm güvenlik ve yangın tedbirleri ivedilikle alınmıştır. Üniversitemiz güvenlik birimleri, itfaiye ve ilgili kamu kurumlarıyla kesintisiz bir koordinasyon içinde çalışarak olası risklerin büyümesini engellemiştir.”

Related Posts

Gece yarısı olay: Okan Buruk’un hareketine Kerem Aktürkoğlu’ndan jet cevap!

Transferde hareketli günler yaşanırken, Okan Buruk ile Kerem Aktürkoğlu arasında dikkat çeken bir gelişme öne çıktı.

Tokat’ta Motosiklet Kazası: 2 Ölü

Tokat’ta motosiklet ve otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.

Kütahya’da Motosiklet Kazası: 49 Yaşındaki Sürücü Ağır Yaralı

Kütahya’da motosikletin kaldırıma çarpması sonucu 49 yaşındaki Yeşim H. ağır yaralandı.

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı’na 4 yeni yerli isim birden

Galatasaray MCT Technic, 4 yerli oyuncuyu kadrosuna kattığını açıkladı. Sarı-kırmızılı ekip, Tibet Görener, Zekeriya Yiğit Tekin, Efe Şekeroğlu ve Cihat Dalgalı’yı transfer etti.

Almanya’dan Tatil İçin Gelen Genç Hayatını Kaybetti

Didim’de çıkan kavga sonucu yaralanan Poyraz Başnak, hastanede yaşamını yitirdi, cenazesi defnedildi.

Adana’da Müteahhit Otomobil Çarpmasıyla Hayatını Kaybetti

Adana’da inşaat denetimi yaparken otomobilin çarpması sonucu müteahhit Abdulgaffur Şenol hayatını kaybetti.