Diyarbakır’da Hapis Cezası Olan 3 Kişi Yakalandı

Jandarma Operasyonlarında Kesinleşmiş Hapis Cezası Olan 3 Kişi Yakalandı

Diyarbakır’ın Silvan, Bismil ve Dicle ilçelerinde jandarma ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda, kesinleşmiş hapis cezası ile arama kaydı bulunan 3 kişi yakalandı.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü, Bismil İlçe Jandarma Komutanlığı, Silvan İlçe Jandarma Komutanlığı ve Dicle İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen operasyon, nitelikli suçlar kapsamında aranan şahısların yakalanması amacıyla JASAT koordinesinde gerçekleştirildi.

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, M.B. adlı şahıs hırsızlık, uyuşturucu ticareti yapma, hükümlü kaçması ve basit yaralama suçlarından 15 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranırken, A.B. taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma suçundan 10 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranıyordu. Ayrıca 2014 yılından beri kasten öldürme suçundan aranan B.Ç. isimli şahıs, kasten yaralama, uyuşturucu ticareti yapma, yalan beyan verme ve mala zarar verme suçlarından da aranıyordu.

Operasyonlar sonucunda Bismil, Silvan ve Dicle ilçelerinde yakalanan şahıslar adli makamlara sevk edilerek tutuklandı ve Diyarbakır Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

– Diyarbakır

Related Posts

AKP Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir istifa etti

AKP Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir görevinden istifa ettiğini duyurdu. Demir yaptığı açıklamada “İstanbul İl Başkanlığımız ile yaptığımız istişareler neticesinde, 25 Ocak 2021 tarihinden itibaren büyük bir gururla yürüttüğüm AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı görevimden istifa etmiş bulunmaktayım” ifadelerini kullandı.

Teksas’ta kayıp alarmı: Sel felaketinde 24 kişi yaşamını yitirdi

ABD’nin güneyinde yer alan Texas eyaleti, son yılların en yıkıcı sel felaketlerinden biriyle karşı karşıya. Özellikle Kerr County ve çevresinde etkili olan yoğun yağışlar, Guadalupe Nehri’nin taşmasına ve ani su baskınlarına yol açtı. İlk …

İmamoğlu’ndan İstanbul Üniversitesine tepki: ‘Hangi sinsi plana yetişemiyordunuz?’

Tutuklu İBB Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi adlı hesabından dikkat çekici bir paylaşım yaptı. İmamoğlu diplomasının iptalinin hukuksuzluğunu vurgulayarak, “Üniversite yönetimi, fakültenin alması gereken kararı neden kendisinin aldığını “Geç kalacaktık” diyerek açıklıyor. Neye geç kalıyordunuz? Yine hangi sinsi plana yetişemiyordunuz?” dedi

CHP’li Çelik: CHP’ye 360 derece saldırıyorlar.

CHP İstanbul İl Başkanı Çelik, “Siyasallaştırdıkları yargıyla CHP’ye 360 derece saldırıyorlar.” dedi.

Trump, ülkelere “tarife mektupları” göndermeye yarın başlayabileceklerini söyledi

ABD Başkanı Donald Trump, muhtemelen yarından itibaren çeşitli ülkelere ne kadar tarife ödeyeceklerini belirten mektuplar göndereceklerini bildirdi.

Son dakika… Trump ve Putin’den kritik görüşme

ABD Başkanı Donald Trump, Rusya Devlet Başkanı Putin ile telefon görüşmesi yaptı. Bir saat süren görüşmede, iki lider İran ve Ortadoğu konularını konuştu.