Hatay’da Trafik Kazası: 1 Ölü, 3 Yaralı

Hatay’da Trafik Kazasında 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 3 Kişi Yaralandı

Hatay’da meydana gelen trafik kazasında bir araçla çarpışarak yol kenarına devrilen otomobilde bulunan 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı.

Trafik kazası, Hatay-Adana Otoyolu Dörtyol ilçesi Rabat mevkiinde gerçekleşti. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği 31 ABT 327 plakalı otomobil, aynı yönde seyreden 41 AEC 535 plakalı araçla çarpıştıktan sonra yol kenarına devrildi. Kaza neticesinde araç içerisinde mahsur kalan yaralılar, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Kazada yaralanan 60 yaşındaki Tahsin S. sağlık ekiplerinin tüm çabalarına rağmen kurtarılamazken, diğer 3 yaralı ise hastaneye kaldırıldı.

Polis, kaza ile ilgili detaylı inceleme başlattı. – HATAY

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

Milli sporcular 17 Yaş Altı Avrupa Modern Pentatlon Şampiyonası’nda 3’üncü oldu

17 Yaş Altı Avrupa Modern Pentatlon Şampiyonası’nda Tulya Kesebir ile Tuana Özgür’den oluşan kadın bayrak takımı bronz madalya kazandı.

3 nm üretim teknolojisine sahip Exynos 2500 duyuruldu: İşte tüm özellikleri

Uzun süredir merakla beklenen yeni mobil işlemci Exynos 2500, nihayet resmiyet kazandı. Samsung’un ilk 3 nm GAA üretim süreciyle geliştirdiği bu işlemci sadece üretim teknolojisiyle değil, sahip olduğu güçlü donanım özellikleriyle de dikkat çekiyor.

Türkiye’de 12 bankaya bu virüs dadandı: İzinsiz para transferi yapıyor

Mobil bankacılıkta hesapları boşaltan yeni virüs tespit edildi. Söz konusu virüs Türkiye’deki 12 bankaya da organize saldırıda bulunuyor.

İnsanlar daha pahalı olsa da, sürücüsüz taksiyi tercih ediyor

Otonom araçların geleceği hâlâ parlak görünse de, fiyat avantajı henüz gerçekleşmiş değil. Yeni yayımlanan bir rapor, robotaksilerin, özellikle de sürücüsüz araçlar kullanan Waymo’nun, geleneksel sürücülü araçlardan daha pahalı olduğunu ortaya koydu.

Mark Zuckerberg “Süper Yapay Zeka” için özel bir ekip kuruyor!

Meta çatısı altında kurulacak olan bu yeni ekibin başında bizzat Mark Zuckerberg yer alacak.

İkinci el araç satışında model bazında değer kaybettiren renkler!

ABD merkezli iSeeCars uzmanlarının gerçekleştirdiği araştırma, ikinci el araç satışlarında renk seçiminin, teknik özellikler kadar belirleyici olduğunu ortaya koydu.