Özcan Deniz ve ailesi karıştı! Demet Akalın’dan olay yorum: Yıllarca…

HABER MERKEZİ –  Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, ailesiyle yaşadığı sorunlarla magazin gündeminde ilk sıralarında. 52 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, aynı zamanda menajerliğini de yapan ağabeyi Ercan Deniz ile bazı sorunlar yaşamıştı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ailesine rest çeken Özcan Deniz, “Hiç olmadığım kadar hafif ve güçlüyüm” ifadelerini kullanmıştı.

Özcan Deniz’in annesi Kadriye Deniz ile ilgili bir iddia sosyal medyada gündem olmuştu. Gel Konuşalım programında gazeteci Mehmet Üstündağ, çok konuşulacak bir iddiada bulunmuştu. Üstündağ, “Samar ile ilgili şunu duydum, bana anlatan insanlar. Feyza hanımdan olan oğluna Samar çok güzel bakıyormuş ama son zamanlarda Feyza hanıma gittiği için çocuk bir dolduruş olmuş Samar hanıma karşı. Samar da sorun yaşadı zamanında. Özcan Deniz’in annesi ve kız kardeşiyle büyük sorun yaşamıştı. Samar’ın fotoğraflarına dikkat edin, şiş vardır. Bu bana anlatılanlar. Samar Özcan Beyin annesinden ve kız kardeşinden şiddet görmüş” demişti. Kadriye Deniz daha sonra canlı yayına bağlanmıştı.

KALP SPAZMI GEÇİRDİ

Kadriye Deniz’in dikkat çeken sözlerinin ardından Özcan Deniz’in eşi Samar Dadgar, sosyal medya hesabından peş peşe çok sert paylaşımlar yapmış ve eşinin hastaneye kaldırıldığını duyurmuştu. Kalp spazmı geçirdiği öğrenilen Özcan Deniz’in sağlık durumunun iyi olduğunu belirtilmişti.

DEMET AKALIN KAYITSIZ KALMADI

Yaşanan bu gelişmelerin ardından ünlü şarkıcı Demet Akalın bu duruma kayıtsız kalmadı. Daha önce de Özcan Deniz’e ’10 numara adamdır’ diye destek veren Demet Akalın bu kez Twitter’dan paylaşımda bulundu.

Demet Akalın, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: Kız günah çok üzülüyorum ya adam yıllarca sülaleye baktı ya yazıyorum belki utanır diye.

 

 

 

 

Related Posts

Nazar korkusundan görünmüyorlar

Zeynep Bastık, nazara inandığı için sevgilisi Serkay Tütüncü’yle birlikte oynamaları için gelen projeleri kabul etmediklerini söyledi.

Şükrü Özyıldız’ın ardından Sibil Çetinkaya’dan ayrılık açıklaması

Şükrü Özyıldız’ın ardından Sibil Çetinkaya’dan ayrılık açıklaması

Ajda Pekkan, Fikret Şeneş’i unutmadı! ‘Gönüllerde daima yaşayacaksın’

Türkiye’nin ilk kadın şarkı söz yazarı Fikret Şeneş, 2015 yılında hayatını kaybetmişti. Süperstar Ajda Pekkan, Şeneş’i vefatının 11’inci yılında da unutmadı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan şarkıcı duygularını dile getirdi.

İbrahim Tatlıses’ten İdo Tatlıses’in doğum günü için imalı kutlama! ‘Beni hiç üzmedin’

15 Şubat doğumlu olan İdo Tatlıses 33 yaşına girdi. Oğlu için duygusal mesaj yayınlayan İbrahim Tatlıses, ‘Beni hiç üzmedin evlat’ dedi.

Boşanma dedikodularına ‘dur’ dedi! Ünlü şarkıcı günler sonra ilk kez konuştu

Şarkıcı Melek Mosso ve eşi Serkan Sağdıç’ın boşanacağı iddiaları magazin gündeminde yer almaya devam ederken, ünlü isimden konu hakkında günler sonra ilk açıklama geldi.

Tekelleşme soruşturması genişliyor! Ayşe Barım uzlaşmak istemiş

Rekabet Kurumu’nun başlattığı menajer tekelleşmesi soruşturması devam ediyor. Ayşe Barım’ın tutuklanmasının ardından yeni detaylar peş peşe geliyor. Tekelleşme soruşturmasının genişleyeceği öğrenilirken Ayşe Barım’ın uzlaşmak istediği ortaya çıktı.