Fethiye’de Karbonmonoksit Gazından Zehirlenme Vakası

Muğla’da Karbonmonoksit Gazından Zehirlenerek Ölen Çift Toprağa Verildi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaşanan acı olayda, 62 yaşındaki Cemile ve 75 yaşındaki Mehmet Başar çifti, evlerinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

Fethiye ilçesine bağlı Yeni Mahalle’de ikamet eden Başar çiftinden bir süredir haber alamayan yakınları, durumu endişe ile 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi ve çilingir yardımıyla eve giren ekipler, çiftin cansız bedenleriyle karşılaştı.

Yapılan incelemede, Başar çiftinin evlerinde kullandıkları kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatlarını kaybettikleri tespit edildi. Cemile ve Mehmet Başar’ın cansız bedenleri, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Related Posts

Yeni haftada TBMM gündeminde neler var? İşte öne çıkan başlıklar…

TBMM’de bu hafta, infazla ilgili düzenlemeleri içeren kanun teklifinin Meclis Başkanlığı’na sunularak komisyonda görüşmelere başlanması bekleniyor.

Yönetmen Stanley Kubrick’in evi satışa çıkarıldı

Toplamda dokuz yatak odasına sahip ev için yaklaşık 365 milyon 928 bin lira isteniyor

CHP milletvekilleri köprüye pankart astı: Küplere binen AKP’nin Meclis dışında bıraktığı isim oldu

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın İBB’ye yolladığı ve Ekrem İmamoğlu’na sansür uygulanmasını öngören talimatın ardından CHP milletvekilleri, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ‘Free İmamoğlu’ yazılı pankart astı. Olaya ilişkin soruşturma başlatılırken, AKP’nin iki seçimdir Meclis’e sokmadığı eski milletvekili Mehmet Metiner, CHP’li milletvekillerinin dokunulmazlığının kaldırılması gerektiğini savundu.

Kabilelerde yetişkin içerik isyanı başladı

Yağmur ormanlarında dünyaya kapalı yaşayan Marubo kabilesi, geçen yıl internetle tanıştı. NYT bunu “Yetişkin içerik bağımlısı oldular” diye haber yaptı. Kabile hakaret davası açtı.

İstanbul Boğazı’nda hareketli dakikalar: Vapurdan düşen çocuk son anda kurtarıldı

İstanbul Boğazı’nda vapurdan denize düşen 10 yaşındaki çocuk kurtarıldı.

British Airways’ten İsrail kararı

İngiliz hava yolu şirketi British Airways, İsrail’e uçuşlarını Temmuz sonuna kadar askıya aldı.