Özel hastanede bebeklere kötü muamele iddiası: İnceleme başlatıldı

İstanbul Özel Hastanesinde Skandal İddialar!

İstanbul’da bulunan bir özel hastanede görev yapan doktor Ali Osman Önder, anne adaylarının erken doğum yapmaları için sosyal medyaya video çektirildiğini iddia etti. Sağlık Bakanlığı, bu iddialar üzerine soruşturma başlattı.

Yeniyüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi’nde doktor olarak çalışan Emrah Ergün ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yeni doğan bebeklere kötü muamele yapıldığını iddia etti.

Doktor, kadınların video çekilmesi için zorlanarak erken doğuma alındığını ve sezaryenle doğum yapmaya zorlandığını, bu duruma karşı çıkmasının tehditlere neden olduğunu iddia etti.

Sağlık Bakanlığı, konuyla ilgili inceleme başlatıldığını duyurarak, “Sosyal medyada bir özel sağlık kuruluşunda çalışan hekimin iddialarını içeren durum, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından titizlikle incelenmektedir. İdari ve hukuki süreçler devam etmektedir. Kamuoyuna duyurulur.” açıklamasında bulundu.

(SOSYAL MEDYA)

Related Posts

İzmir’i birbirine katan sürücüye para cezası

İzmir Konak’ta Karantina Alt Geçidi’ni kapatan düğün konvoyundaki sürücüye 2 bin 979 lira para cezası uygulandı.

Eski MKE Başkanı casusluk suçlaması ile gözaltında

Makine ve Kimya Endüstrisi’nin (MKE) eski yönetim kurulu başkanı Avukat İsmet Sayhan, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Sayhan hakkında hem “örgüt üyeliği” hem de “casusluk” suçlamaları yöneltiliyor.

Aykut Kocaman ile buluşan Baroni gözyaşlarını tutamadı! Yanına o formayla gitti

Fenerbahçe’nin eski futbolcularından Cristian Baroni, eski hocası Aykut Kocaman ile bir araya geldi. Aykut Kocaman ile karşılaştığı esnada duygusal anlar yaşayan Baroni’nin eski hocasının ismini yazdığı formayı giymesi dikkatlerden kaçmadı.

Şemdinli’de Yangın Kontrol Altına Alındı

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde ağaçlık alanda çıkan yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

CHP ile AKP arasında ‘siyasi kalpazan’ polemiği: Adını ağzına alırken bir değil, bin kez düşüneceksin

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, AKP Grup Başkanı Abdullah Güler’in ana muhalefet lideri Özgür Özel’e yönelik eleştirilerine ilişkin “Adını ağzına alırken bir değil, bin kez düşüneceksin! Senin ucuz tehditlerin bize sökmez” dedi.

Konserde skandal: Genç kız evlilik teklifini reddetmesine rağmen zorla yüzük taktılar

Ünlü rapçi BLOK3’ün konserinde bir genç, kız arkadaşına sahnede evlilik teklifinde bulundu. Kadının el hareketleriyle “Hayır” demesine rağmen genç yüzüğü takarken, yaşanan anlar tartışma yarattı.