Bandırma’da tır yoğun sis ve kaygan yolda araçlara çarptı

Bandırma’da Yoğun Sis ve Kaygan Yol Zincirleme Kazaya Neden Oldu

Bandırma ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında, yoğun sis ve kaygan yolun etkili olduğu belirtildi. Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi kavşağında kırmızı ışıkta bekleyen araçlara bir tırın çarpması sonucu zincirleme kaza meydana geldi ve kazada 1 kişi yaralandı.

İHA’nın haberine göre, 10 AIS 418 plakalı tır, yoğun sis nedeniyle kırmızı ışıkta bekleyen araçları fark edemedi. Süratli bir şekilde gelen tır, frene basmasına rağmen kaygan yol nedeniyle duramadı ve 42 FIN 94 ile 10 NM 989 plakalı araçlara çarptı. Çarpmanın şiddetiyle orta kısımda kalan 10 NM 989 plakalı aracın sürücüsü hafif şekilde yaralandı.

Olay yerine hızla ulaşan 112 ekipleri, yaralı sürücünün ayakta tedavisini gerçekleştirdi. Ayrıca, muhtemel bir kazanın önüne geçmek amacıyla iki vatandaş, kaza noktasından yaklaşık 200 metre ileride süratli gelen araçları uyararak dikkatli olmalarını sağladı.

Bandırma Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaza bölgesini şeritle güvenli hale getirirken trafik akışı kontrollü bir şekilde tek şeritten sağlandı. Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı ve yaklaşık 1 saat sonra trafik normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)

Related Posts

Trump, ülkelere “tarife mektupları” göndermeye yarın başlayabileceklerini söyledi

ABD Başkanı Donald Trump, muhtemelen yarından itibaren çeşitli ülkelere ne kadar tarife ödeyeceklerini belirten mektuplar göndereceklerini bildirdi.

Son dakika… Trump ve Putin’den kritik görüşme

ABD Başkanı Donald Trump, Rusya Devlet Başkanı Putin ile telefon görüşmesi yaptı. Bir saat süren görüşmede, iki lider İran ve Ortadoğu konularını konuştu.

Merak edilen soruyu vekiller kahvaltıda Erdoğan’a sordu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz aylarda feshedildiğini duyuran terör örgütü PKK’nın silahlarının, elektrikli cihazlarla yakılarak imha edileceğini açıkladı.

AFAD duyurdu: Erzurum’da art arda depremler (son depremler)

Erzurum’da akşam saatlerinde 4.1’den sonra 3,9 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Nijerya yeşil enerji için 60 milyon dolarlık fon görüşmelerine başladı

Nijerya Devlet Başkan Yardımcısı Kashim Shettima, başkent Abuja’da düzenlenen “Nijerya’da Altyapıların Karbonsuzlaştırılması Zirvesi”nin açılışında konuştu. Nijerya’nın düşük karbon ekonomisine geçiş konusunda acil adımlar atması gerektiğini belirten …

New York belediye başkanlığı ön seçimini Müslüman aday Mamdani resmen kazandı

New York belediye başkanlığı ön seçimini Müslüman aday Mamdani resmen kazandı