Polise çarpıp kaçan avukatın attığı poşetten uyuşturucu çıktı

Kahramanmaraş’ta polise çarpıp kaçan avukatın attığı poşetten uyuşturucu çıktı.

Olay, Kahramanmaraş-Gaziantep karayolundaki polis kontrol noktasında meydana geldi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, avukat Ö.C.’nin kullandığı otomobili kontrol noktasında durdurmak istedi. Ancak Ö.C. polisin dur ihtarına uymayarak gaza bastı.

ATTIĞI POŞETTEN UYUŞTURUCU ÇIKTI

Ö.C., kendisine engel olmak isteyen bir polis memuruna çarparak kaçarken, araçtan da dışarıya bir paket attı.

Bunun üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Polisin takibiyle Ö.C. yakalanarak gözaltına alınırken, attığı pakette ve evinde yapılan aramada 141,68 gram uyuşturucu ile dokuz sentetik hap ele geçirildi.

ADLİ KONTROLLE SERBEST KALDI

Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Ö.C., nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrolle serbest bırakıldı.

Related Posts

Taciz edilen kız ağabeyine haber verince iki taraf arasında bıçaklı kavga çıkmış

Ankara Keçiören’de yol verme ve taciz iddiaları nedeniyle iki aile arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti. Olayda yer alan 4 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay, Hakan Çakır’ın annesine yol verme meselesi nedeniyle laf atan ve kız kardeşini taciz eden iki kişi ile tartışması sonucu başladı.

Otomobil ile elektrikli motosiklet çarpıştı

Antalya Manavgat’ta otomobil ile elektrikli bisiklet çarpıştı. Kazada bisiklet sürücüsü yaralandı.

Yüksekova’da Çocuklar Kirli Dereden Havuzda Yüzmeye Geçti

Yüksekova’da derede yüzen çocuklar, Gençlik ve Spor Müdürü’nün davetiyle havuza götürüldü.

Ordu Şehir Hastanesinin yapım çalışmaları devam ediyor

Ordu’da gelecek yıl hizmete alınması hedeflenen 1200 yataklı Şehir Hastanesi’nde yapım çalışmaları sürüyor.

Ormanağzı Kadınları’ndan Kaymakam Kalkan’a Ziyaret

Ormanağzı Mahallesi kadınları, ilk kadın kaymakam Semanur Kalkan’ı ziyaret edip hediyeler sundu.

Resmî Gazete’de bugün (17 Ağustos 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (17 Ağustos 2025 Resmî Gazete kararları)